AnasayfaHaberGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap
Son Mesajlar !
Konu Yazan GöndermeTarihi
Paz Tem. 31, 2011 7:55 pm
Paz Tem. 31, 2011 1:58 pm
Salı Tem. 28, 2009 12:35 am
Çarş. Mart 11, 2009 7:05 pm
Ptsi Ara. 15, 2008 12:53 pm

ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
^^ECEM^^
Acemi Üye
Acemi Üye



Yaş : Kayıt tarihi : 11/10/08 Mesaj Sayısı : 17 Nerden : Lakap :
REP
REP:
15/100  (15/100)

MesajKonu: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ C.tesi Ekim 11, 2008 10:51 pm

1. Rüyalarınızda sık sık kendinizi,
a) Birisinden kaçarken ya da kaçmaya çalışırken görürsünüz.
b) Uçarken ya da uçmaya çalışırken görürsünüz.
c) Sevgilinizin kollarında görürüsünüz.
d) Uzun bir yolda sakin sakin yürürken görürsünüz.

2. İlk kez buluşacağınız biriyle ne yapmayı tercih edersiniz?
a) Manzarası güzel olan bir tepede oturup şarap içmeyi.
b) Pierre Loti'de Haliç'i seyretmeyi.
c) İstanbul Modern'de film izleyip gezmeyi.
d) The Marmara'da akşam üstü çay içmeyi.

3. Ne tür kalem kullanmayı tercih edersiniz?
a) Kurşun kalem
b) Renkli kalemler
c) Kokulu kalem
d) Dolmakalem

4. Hangi Osmanlı padişahını takdir edersiniz?
a) Yavuz Sultan Selim
b) Fatih Sultan Mehmet
c) Kanunu Sultan Süleyman
d) Yıldırım Beyazid

5. Hangi şehirde yaşamak istersiniz?
a) New York
b) Barcelona
c) Paris
d) Londra

6. Biri hakkında fikir sahibi olmak için ilk neresine bakarsınız?
a) Ayakkabılarına
b) Ellerine
c) Gözlerine
d) Kıyafetine

7. En sevdiğiniz roman türü?
a) Polisiye romanlar
b) Macera romanları
c) Aşk romanları
d) Klasikler

8. Yanımdan ayırmam dediğiniz..
a) Telefonunuz
b) Not defteriniz
c) Uğur paranız
d) İsviçre çakısı

9. Çocukken hangisini daha çok severdiniz?
a) Dışarıda dolaşmayı
b) Evcilik oynamayı
c) Evde vakit geçirmeyi
d) Kendi uydurduğunuz oyunlarla oynamayı

10. Bir takımın antrenörü olsaydınız..
a) Onları çimlere gömün
b) İyi olan kazansın
c) Bir an bile oyunu bırakmayın
d) İçinizdeki kazanma ruhunu özgür bırakın

a'lar çoksa suçlu
Bir takım kötü alışkanlıklara karşı koyamıyor, heyecan, tehlike ve adrenaline bayılıyordunuz. Muhtemelen hayatınıza son veren şeyde sürdürdüğünüz hayat şekli oldu. Arada bir içinizden yükselen tuhaf şeyler yapmanızı öğütleyen seslere kulak asmayın, içinizde hala bir suçluluk makinesi uyuyor olabilir.

b'ler çoksa çılgın
Bazıları size saygı duyuyor, bazıları korkuyor, bazılarıysa deli olduğunuzu düşünüyordu. Ya insanlığa sonsuz yararlar sağlamış bir bilim adamı ya da çılgındınız. Kimi zaman belirin çılgın isteklerinizin kökeninde eskiden kalma alışkanlıklarınız olabilir.

c'ler çoksa sanatçı
Yaşadığınız çağın büyük sanatçıları arasında yer alıyordunuz. Aykırılıklarınız yüzünden toplumdan dışlandığınızda oldu, övgülerle göklere çıkarıldığınızda. Aslına bakarsanız içinizde hala açığa çıkmayı bekleyen yetenekler var. Birkaç deneme yaparsanız, ummadığınız sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

d'ler çoksa asil
Bundan önceki yaşantınızda asiller sınıfında yer aldığınızdan şüphe yok. Onlarca insanın hizmet ettiği bir evde el üstünde tutularak büyütüldünüz. Biraz da şımarıktınız. Kaf dağında olduğunuzu söyleyenler çıkabilir, onlara az bile yaptığınızı söyleyebilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Shizofrenüq_Waqqa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
avatar


Yaş : Kayıt tarihi : 12/10/08 Mesaj Sayısı : 63 Nerden : Lakap :
REP
REP:
40/100  (40/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Paz Ekim 12, 2008 9:17 pm

3=a
1=b
3=c
3=d
o zaman sanatçı kişiLikLi asiL bir suçLumu oLuyorum??XD
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ZeL
Admin
Admin
avatar


Yaş : 25 Kayıt tarihi : 10/10/08 Mesaj Sayısı : 863 Nerden : İstanbul/Küçükyalı Lakap : ZeLPropertiesman
REP
REP:
99/100  (99/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Paz Ekim 12, 2008 10:58 pm

1=b
2=c
3=a
4=c
5=c
6=c
7=b
8=a
9=a
10=a

Hepsini Düzgünce Cevapladım Smile

Sonuç=(kendi bakışım ama doğru Smile ) Sanatsal Ruhlu Suçlu Smile

PAylaşım için saol güzeldi..

_________________



http://s1.dosya.tc/YeniWinRARar_ivi_1189.rar.html
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://lost.forum.st
eLeN
Acemi Üye
Acemi Üye
avatar


Yaş : Kayıt tarihi : 14/10/08 Mesaj Sayısı : 11 Nerden : Lakap :
REP
REP:
10/100  (10/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Salı Ekim 14, 2008 1:22 am

c'ler çoksa sanatçı

Yaşadığınız çağın büyük sanatçıları arasında yer alıyordunuz. Aykırılıklarınız yüzünden toplumdan dışlandığınızda oldu, övgülerle göklere çıkarıldığınızda. Aslına bakarsanız içinizde hala açığa çıkmayı bekleyen yetenekler var. Birkaç deneme yaparsanız, ummadığınız sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://kadinca.eniyiforum.net
ZeL
Admin
Admin
avatar


Yaş : 25 Kayıt tarihi : 10/10/08 Mesaj Sayısı : 863 Nerden : İstanbul/Küçükyalı Lakap : ZeLPropertiesman
REP
REP:
99/100  (99/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Salı Ekim 14, 2008 1:36 am

pffft senden sanatcımı olur esra abla :d
_________________



http://s1.dosya.tc/YeniWinRARar_ivi_1189.rar.html
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://lost.forum.st
eLeN
Acemi Üye
Acemi Üye
avatar


Yaş : Kayıt tarihi : 14/10/08 Mesaj Sayısı : 11 Nerden : Lakap :
REP
REP:
10/100  (10/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Salı Ekim 14, 2008 11:43 pm

Hade ordan halt etmişsin sen.... pirat
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://kadinca.eniyiforum.net
ZeL
Admin
Admin
avatar


Yaş : 25 Kayıt tarihi : 10/10/08 Mesaj Sayısı : 863 Nerden : İstanbul/Küçükyalı Lakap : ZeLPropertiesman
REP
REP:
99/100  (99/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Salı Ekim 14, 2008 11:51 pm

Laughing


afro
_________________



http://s1.dosya.tc/YeniWinRARar_ivi_1189.rar.html
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://lost.forum.st
~~LOST~~
Gerçek LOST Fanı
Gerçek LOST Fanı
avatar


Yaş : 23 Kayıt tarihi : 13/10/08 Mesaj Sayısı : 242 Nerden : ANK Lakap : CaylakAtesi
REP
REP:
40/100  (40/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ C.tesi Ekim 18, 2008 3:31 pm

1-B
2-C
3-A
4-B
5-A
6-C
7-B
8-A
9-C
10-D
bu durumda A-B-C eşit
SUÇLU-ÇILGIN-SANATÇI
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
ZeL
Admin
Admin
avatar


Yaş : 25 Kayıt tarihi : 10/10/08 Mesaj Sayısı : 863 Nerden : İstanbul/Küçükyalı Lakap : ZeLPropertiesman
REP
REP:
99/100  (99/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Ptsi Ekim 20, 2008 7:55 pm

LOST en cok hangisi cıkarsa odur Very Happy hadi olmadı 2 tane sen 3'nüde saydın Very Happy
_________________



http://s1.dosya.tc/YeniWinRARar_ivi_1189.rar.html
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://lost.forum.st
~~LOST~~
Gerçek LOST Fanı
Gerçek LOST Fanı
avatar


Yaş : 23 Kayıt tarihi : 13/10/08 Mesaj Sayısı : 242 Nerden : ANK Lakap : CaylakAtesi
REP
REP:
40/100  (40/100)

MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ Salı Ekim 21, 2008 12:50 pm

tamam tekrar yeptım 3B-4C-2A-1D oldu
ama bunu kesin cevap çıkarmak için bazı cevaplarım saçma oldu Sad
gerçekci yapınca 3A_3B_3C_1D oluyo
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Sponsored content





MesajKonu: Geri: ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

ONCEKI HAYATINIZDA KIMDINIZ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var: Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
 :: Lost Dışında Herşey :: Serbest Sohbet -
Yetkinforum.com | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Yetkinblog